Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2008

3.000 ΠΑΤΡΙΝΟΙ ΚΥΝΗΓΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ!


ΟΙ ΠΑΤΡΙΝΟΙ ΤΣΑΚΙΣΑΝ ΤΑ "ΠΑΙΔΙΑ".... ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΑΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΜΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ.... ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΑΛΗΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ...ΕΠΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΝΟΥΣ ΝΑ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ....... ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΚΡΗΣΦΥΓΕΤΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΡΑΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ VERSUS

Πηγή:Στόχος

Σχόλιο: 3.000 ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΠΙ ΠΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Έφαγαν τα λυσσακά τους στο ραδιόφωνο του Alpha να βγάζουν φήμες στον αέρα ότι ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ. Την είδηση την μετέφερε ένας "ΔΙΑΔΗΛΩΤΗΣ" κατά τον δημοσιογράφο και ΟΧΙ ΕΝΑΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ ΚΟΙΝΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.

Οι κάτοικοι της Πάτρας πήραν φαλάγγι τους κουκουλοφόρους μέχρι την θάλασσα και αυτό πόνεσε ΠΟΛΥ φαίνεται για να τους δίνουν βήμα στον αέρα και να τους ΧΑΪΔΕΥΟΥΝ παράλληλα!

Σαν δεν ντρέπεστε λέω εγώ!

Και πού είστε. Μην ιεροσυλείτε πάνω στο τραγούδι School των Supertramp παίζοντάς το κάθε τρείς και λίγο.

Δεν γράφτηκε για πλιατσικολόγους ούτε για πυρπολούντες το βιος των μεροκαματιάρηδων.

ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!


Η ΠAΤΡΑ EΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΔΡOΜΟ

Αυτό που έγινε σήμερα στην Πάτρα ήταν η λύτρωση του απλού πολίτη σε αυτό μου μέχρι σήμερα έδειχνε φοβερό και ανίκητο χάριν κυρίως της ανικανότητας που έχει επιδείξει για πολλά χρόνια η Ελληνική αστυνομία με τους γνωστούς άγνωστους.

Είναι αλήθεια ότι σήμερα 3.000 Πατρινοί μπροστά στο κίνδυνο να καταστραφεί η πόλη τους αντιδράσανε. Έτσι αψηφώντας τις μολότοφ που πετάγανε οι αναρχικοί εναντίον τους, γιατί πλέον ο εχθρός τους ήταν ο ίδιος ο πολίτης και όχι τα ΜΑΤ, τους κυνήγησαν μέχρι σχεδόν την έξοδο της πόλης.


Διεδραματίσθηκαν σκηνές που δεν τις έχουμε ξαναδεί, μιας και πολίτες έπιαναν αναρχικούς, τους έβγαζαν τις κουκούλες και τους παρέδιναν στην αστυνομία.


Μεταξύ των πολιτών διακρίναμε άτομα από όλους τους πολιτικούς χώρους που απόψε άφησαν τις πολυθρόνες τους και την αποχαύνωση που του προσφέρουν οι καλοπληρωμένοι αστέρες της τηλεόρασης και αποφάσισαν να δράσουν και να πάρουν την κατάσταση επάνω τους.


Τα γεγονότα τα κατέγραψαν τα τοπικά κανάλια και ιδιαίτερα το Superb (το κανάλι που είχαν καταλάβει χθές οι αναρχικοί), κασέτες του οποίου ήδη ζητούν τα κεντρικά κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας, ενώ απ΄ ότι μάθαμε ήδη έχει σταλεί απόσπασμα στο CNN και BBC.


Επίσης από πληροφορίες μας για την όλη ιστορία ενδιαφέρθηκε και ο αρμόδιος εισαγγελέας προφανώς για να δέσει την υπόθεση κατηγοριών για τους συλληφθέντες αναρχικούς.


Μοναδική παραφωνία σε όλη αυτή την ιστορική για την Πάτρα εξέγερση των πολιτών της, ήταν ο ίδιος ο Δήμαρχός της κ. Φούρας ο οποίος απόψε έπεσε σε μοναδικό για την εμπειρία του σαν πολιτικός ολίσθημα, μιας και πιθανόν (δεν μπορούμε να σκεφτούμε κάτι άλλο) χωρίς να μάθει ποιοι κυνηγούν τους αναρχικούς, μίλησε στην τηλεόραση για Χρυσαυγίτες που πήραν το νόμο στα χέρια τους.

Αυτή η δήλωση έκανε πολλά πολιτικά στελέχη όλων των κομμάτων συμπεριλαμβανομένου και του ΠΑΣΟΚ να βγουν κυριολεκτικά από τα ρούχα τους και να εκφρασθούν άσχημα ακόμα και τηλεοπτικά για τον Δήμαρχο. Μάλιστα πριν από λίγο ο κ. Φούρας βγαίνοντας στο κέντρο της πόλης να δει τό μέγεθος των καταστροφών, αντιμετώπισε εχθρική στάση και χλεύη από τουλάχιστον 500 συγκεντρωμένους εκείνη την ώρα Πατρινούς.

Πηγή: ONLINE-PRESS

Δεν υπάρχουν σχόλια: