Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2008

Το παρακράτος βρήκε επιτέλους το θύμα που εναγωνίως αναζητούσε...

Οι αναρχοφασίστες με την πολιτική κάλυψη και καθοδήγηση του Σύριζα καίνε την Ελλάδα, τρομοκρατούν τους πολίτες και ισοπεδώνουν την δημοκρατία.
Μοναδικός στόχος η βίαιη ανατροπή του πολιτικού σκηνικού...
Τα σχέδια των εξωθεσμικών κέντρων εξουσίας, σε πλήρη εξέλιξη...




ακολουθεί σχόλιο αναγνώστη από troktiko

Ως πότε ;

"Την πραγματική ευθύνη για τον άδικο θάνατο του παιδιού (και όχι μόνο) την φέρουν αυτοί που υποκίνησαν τους αριστεριστές κουκουλοφόρους να βγουν Χριστουγεννιάτικα και να επιδοθούν στην γνωστή καταστροφική τους δράση.
Αντιεξουσιαστές και αστυνομικοί είναι θύματα (άμεσα και έμμεσα), αυτών που έχουν εμφυσήσει στα μυαλά αυτών των νέων ανθρώπων αυτή την ΝΟΣΗΡΗ ιδεολογία και εκμεταλλεύονται έτσι την φυσιολογική ορμή των νέων, προς εξυπηρέτηση των δικών τους συμφερόντων.
Όποιος ενδιαφέρετε για την ρίζα του κακού δεν πρέπει να ξεχνά ότι ο θάνατος του παιδιού (που μάλλον το είχαν εκεί για εκπαίδευση) είναι ένα στιγμιαίο γεγονός σε ένα γενικευμένο φαινόμενο του οποίου οι αιτίες έχουν πάρει αρκετό χρόνο για να σχηματισθούν.
Το άδικα χυμένο αίμα του παιδιού ας πέσει πάνω στα κεφάλια αυτών που υποκίνησαν ιδεολογικά αυτούς τους νέους ανθρώπους να συμπεριφέρονται με αυτό τον βίαιο και καταστροφικό τρόπο που όλοι γνωρίζουμε."



Δεν υπάρχουν σχόλια: