Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2008

Ένα «Κράτος – οπερέτα» και οι πραγματικοί ηθικοί αυτουργοί

Τα όσα συνέβησαν χθες το βράδυ στην Αθήνα και σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας μετά το μοιραίο περιστατικό στην περιοχή Εξαρχείων, ήταν λίγο έως πολύ αναμενόμενα. Τρεις ημέρες πριν ένας καταστηματάρχης είχε πυροβολήσει αυτούς που λεηλατούσαν ανενόχλητοι το κατάστημά του. Ανάμεσα στα άλλα που μεταδόθηκαν έγινε γνωστό και ότι: «ΕΓΙΝΑΝ 7 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ 6 ΓΙΑ ΚΛΟΠΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΠΛΟΦΟΡΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΣΤΗ ΤΣΑΝΤΑ ΤΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΚΟΝΤΟΚΑΝΝΗ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ…». Η εντολή προς τις αστυνομικές δυνάμεις ήταν αυστηρή: «ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ, ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ… ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ, ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΑΠΟΛΥΘΕΙ!» Φυσικό ήταν, λοιπόν, να γίνουν τα όσα έγιναν, όπως είχαν γίνει και στο παρελθόν και φοβούμεθα ότι θα γίνουν στο μέλλον. Ο λαλίστατος προστάτης των λαθρομεταναστών υπουργός Παυλόπουλος ασφαλώς και έχει ευθύνη και όχι μόνον αυτός. Έχει και η κυβέρνηση και οι προηγούμενες κυβερνήσεις και όλοι αυτοί που αφήνουν ανενόχλητους εδώ και τόσα χρόνια κάποιους δήθεν επαναστάτες να καίνε και να καταστρέφουν ανενόχλητοι. Όταν επί χρόνια γινόμαστε μάρτυρες οργανωμένων τρομοκρατικών επιθέσεων εναντίον γραφείων πολιτικών κομμάτων (όπως και της Χρυσής Αυγής) και να φθάνουν στο σημείο να καίνε περιπολικά έξω από αστυνομικά τμήματα, με τους αστυνομικούς να παίρνουν εντολές να… μην αντιδρούν(!), φυσικό ήταν να φθάσουμε στο σημείο που φθάσαμε!
Ηθικοί αυτουργοί για την κατάσταση αυτή είναι όλοι αυτοί που καλλιέργησαν την προπαγάνδα ενός αντεθνικού αριστερισμού και χειροκροτούσαν από τα τηλεοπτικά παράθυρα αυτούς που έκαιγαν και καίνε κατά περίσταση την Ελληνική Σημαία(ΚΑΙ ΕΧΘΕΣ ΕΚΑΨΑΝ ΣΗΜΑΙΕΣ)! Ηθικοί αυτουργοί είναι αυτοί που άφησαν μια ολόκληρη νεολαία έρμαιο στα νύχια της προπαγάνδας ενός μπολσεβίκικου ιστορικού απολιθώματος. Ηθικός αυτουργός για τα όσα συνέβησαν, συμβαίνουν και θα συμβούν είναι η οικονομικοπολιτική εξουσία αυτής της χώρας, που δεν δίνει δεκάρα τσακιστή για Έθνος, Πατρίδα, Λαό και κράτος. Όλα αυτά δεν τους ενδιαφέρουν. Τους ενδιαφέρουν το χρήμα και οι ψήφοι και προκειμένου να μη χάσουν την καρέκλα τους αδιαφορούν για το γεγονός ότι έχουν μετατρέψει την Ελλάδα σε μία κυριολεκτική κοινωνική ζούγκλα.

Κράτος δεν είναι δυνατόν να υπάρξει υπό αυτές τις συνθήκες. Ζούμε μέσα σε ένα κράτος οπερέτα. Το μοναδικό κράτος που μπορεί να υπάρξει είναι ένα κράτος ΕΘΝΙΚΟ!

Πηγή: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: