Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2008

Το αναρχικό παρακράτος θέλει κι άλλα θύματα!

Εκμεταλλεύονται την αδιαφορία κράτους,καθηγητών και γονιών για να στρατολογήσουν ακόμα και 10χρονα!!!

Πηγή: Hellas-Orthodoxy

Αφου καταφεραν να διαλυσουν την Παιδεια στην Ελλαδα,ολος αυτος ο συρφετος των "καθηγηταδων" σε συνεργασια με τους μελλοντες βουλευτες-νυν κομματοσκυλα μαθητες,βαζουν τωρα μπροστα το τελικο σχεδιο τους:να μετατρεψουν καθε σχολειο σε ΓΙΑΦΚΑ αναρχικων,στρατολογωντας ανηλικους καθε ηλικιας,ακομα και ΜΑΘΗΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ!!!

Με τη βοηθεια μηνυματων SMS που στελνονται κατα χιλιαδες,αλλα και emails,blogs κλπ ολοι αυτοι οι επιτηδειοι εχουν ξεκινησει μαζικη προπαγανδα,δηθεν "για τον Αλεξανδρο" (ΠΟΣΗ ΚΑΠΗΛΕΙΑ ΠΙΑ;;;).Αμεσως μετα τη δολοφονια,σταλθηκαν μηνυματα που καλουσαν τους μαθητες σε μαζικες διαδηλωσεις ετσι ωστε "ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΚΔΙΚΗΣΗ",με την προτροπη να προωθησουν το μηνυμα σε "15-20 ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ 10-17"!!!

Εδω πλεον εχουμε να κανουμε με ξεκαθαρη προσπαθεια χειραγωγησης των εφηβων,προς εξυπηρετηση κομματικων και αλλων συμφεροντων.ΑΠΟ ΠΟΥ "ΕΦΥΓΑΝ" ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ;ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ;ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΣΠΕΙΡΟΥΝ ΨΕΜΑΤΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΑΝΑΤΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ;ΠΟΙΟ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΜΥΑΛΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ,ΩΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ;!

Πρεπει κατι να γινει ωστε να αποτρεψουμε νεα θυματα.Ο Συριζα σε συνεργασια με αλλες ακροαριστερες οργανωσεις δε δισταζουν να βαζουν μπροστα στις συγκρουσεις με τα ΜΑΤ ανηλικους,οπλιζοντας τους με πετρες,μολοτοφ και σιδερολοστους.Γινεται ατελειωτη πλυση εγκεφαλου απο "ινστρουκτορες",ενω ασκειται μεχρι και τρομοκρατια σε οσα πιτσιρικια αντιδρουν!

Οι ιδιοι οι μαθητες πρεπει να βγουν μπροστα και να απομονωσουν τους προβοκατορες:ΝΑΙ στα ειρηνικα συλλαλητηρια,ΝΑΙ στα αυθορμητα συνθηματα.ΟΧΙ στα κοπαδια προβατων που θελουν οι γνωστοι κομματαρχες,ΟΧΙ στη δηλητηριαση της ευαισθητης παιδικης ψυχης με αναχρονιστικα δηθεν "αριστερα" κηρυγματα και ψευτοεπαναστατικες καραμελες.

Και οι γονεις,ας αναλαβουν επιτελους τις ευθυνες τους!Δεν ειναι δυνατον ν'αφηνουν τα παιδια τους να γινονται ερμαιο του καθε υποκινητη χωρις να αντιδρουν!ΑΣ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ!Αφου η Αστυνομια εχει τα χερια της δεμενα απο το ΑΝΙΚΑΝΟ ΚΡΑΤΟΣ,ας αναλαβουν αυτοι!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΡΚΟΒΟΡΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: