Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Επίσκεψη Σαμαρά στον Πρίνο. Συμβολική κίνηση που δείχνει ότι είναι αποφασισμένος για ανακήρυξη και εκμετάλλευση ΑΟΖ



Γιατί το Mega έκρυψε την επίσκεψη Σαμαρά στον Πρίνο;

Σε μια ακόμα κίνηση ισχυρού συμβολικού χαρακτήρα ενδεικτική της απόφασης του να προχωρήσει αμέσως μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας στην ανακήρυξη και εκμετάλλευση ΑΟΖ προχώρησε σήμερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς. Επισκέφθηκε το μεσημέρι, τις πλατφόρμες εξόρυξης πετρελαίου του κοιτάσματος Πρίνου – Θάσου, στην Καβάλα , όπου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Το 1976, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, στην Καβάλα, είχε πει ότι για να γνωρίζουμε το μέλλον ενός τόπου, πρέπει να γνωρίσουμε τον πλούτο του. Η παρουσία μου, σήμερα, εδώ συμβολίζει την απόφασή μου να κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να γίνουν οι σωστές εξορύξεις, η άντληση πετρελαίου και φυσικού αερίου σε όλες τις ελληνικές θάλασσες και σε όλα τα ελληνικά πελάγη».

Να σημειωθεί ότι τον κ. Σαμαρά στην περιήγησή του στις πλατφόρμες εξόρυξης πετρελαίου συνόδευε ο υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας και ειδικός σε θέματα εξόρυξης και εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων Ηλίας Κονοφάγος.

Η είδηση είναι σημαντική και αυτονόητα “παίζει” παντού στο πλαίσιο της κάλυψης της προεκλογικής δραστηριότητας των κομμάτων. Μόνο το MEGAΛΟ κανάλι της έγκυρης αποπληροφόρησης δεν το έπαιξε και απέκρυψε την είδηση.

Να υποθέσουμε ότι οι η ιδιοκτησία του σταθμού δεν διαθέτει τρυπάνια γεώτρησης και άρα δεν τους ενδιαφέρει το μεγάλο αυτό έργο για την ανάπτυξη της Ελλάδας;

Να υποθέσουμε ότι το κανάλι και τον κ. Μπόμπολα ενδιαφέρουν μόνο τα σκουπίδια, με την βιομηχανική αξιοποίηση των οποίων ασχολήθηκε ως γνωστόν επισταμένως η κυβέρνηση Παπαδήμου – το θεάρεστο έργο της οποίας στήριξαν επίσης επισταμένως και το Μέγκα και το ΕΘΝΟΣ;

Να υποθέσουμε ότι ο κ. Μπόμπολας ενδιαφέρεται μόνο για άλλες μορφές και προέλευσης ΕΝΕΡΓΕΙΑ;

Ποιός θα απαντήσει; Άβυσσος οι επιχειρηματικές και τηλεοπτικές …βουλές.

Το μόνο που ξέρουμε όμως σίγουρα, επειδή μας το μετέφεραν σήμερα έγκυροι δημοσιογράφοι, είναι ότι άνθρωποι της πρεσβείας του γνωστού ξένου παράγοντα εκστρατεύουν τον τελευταίο καιρό κατά του Σαμαρά, όχι μόνο για το θέμα της ΑΟΖ, αλλά και επειδή νοιάζεται τόσο πολύ για την Ευρώπη και δεν θέλει να φύγει η Ελλάδα από αυτήν.

Ναι, όπως το διαβάσατε. Ο γνωστός ξένος παράγων, τις επεμβάσεις του οποίου πληρώνει διαχρονικά η Ελλάδα, έχει εκνευριστεί από τον φιλοευρωπαϊκό προσανατολισμό του ηγέτη της συντηρητικής παράταξης.

Βρείτε τώρα ποια μεγάλη εφημερίδα και ποια κανάλια στηρίζουν το έργο του ξένου παράγοντα και μετά θυμηθείτε:

- Τον πόλεμο που έγινε και γίνεται στους Ρώσους για την ΔΕΠΑ

- Την δημιουργία του νέου κομματιδίου που επιχειρεί να ακυρώσει την αυτοδυναμία της ΝΔ από τα δεξιά.

- Τις επανειλημμένες και έντονες επιθέσεις του Σαμαρά στην διαπλοκή

- Ποια μεγάλη ξένα χώρα στήριξε και συνεχίζει να στηρίζει τον ΓΑΠ

Θα κάνουμε, λοιπόν, την χάρη στη διαπλοκή;

antinews

Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: