Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Δεκανίκι του Τσίπρα ο Καμμένος

Σε δεκανίκι του Τσίπρα μετατρέπεται οριστικά ο Πάνος Καμμένος και μένει πλέον να φανεί αν όλοι αυτοί που τον στήριξαν τόσο καιρό ήταν πραγματικοί δεξιοί απογοητευμένοι από τη ΝΔ αλλά πατριώτες, ή γιαλαντζί δεξιοί και άλλοι περιφερόμενοι από κόμμα σε κόμμα που είδαν… ψευτοπατριωτισμό και μπήκαν.

Μένει δούμε τελικά τι ήταν αυτό το 6% και πλέον που ψήφιζε Ανεξάρτητους Έλληνες. Πολλοί βεβαίως είναι «ψεκασμένοι», όμως, υπήρξαν και άλλοι που γελάστηκαν με όλες τις πολιτικές αρλούμπες του Καμμένου για την Ελλάδα και την Ορθοδοξία. Να δούμε τώρα; Θα στηρίξουν το συνεταιράκι του ΣΥΡΙΖΑ;
Ο Καμμένος στην ομιλία του στο συνέδριο του –ας το πούμε- κόμματος επιβεβαίωσε τη στροφή προς την Κουμουνδούρου ή για να το πούμε πιο ορθά ικετεύει για συνεργασία μπας και διασωθεί πολιτικά. Διότι αν δεν του βγει και το κομπρεμί με τον Τσίπρα τότε θα τον φάει το μαύρο πολιτικό σκοτάδι. Το πολύ – πολύ να ασχολούνται μαζί του οι Χρυσαυγίτες. Σε μια ομιλία που θυμήθηκε την Ορθοδοξία, την πατρίδα μέχρι και τον… Γοργοπόταμο ο πρόεδρος έστειλε μήνυμα στους υποψήφιους αντάρτες και μίλησε για μια μεγάλη πατριωτική δημοκρατική συμμαχία. Τώρα τι δουλειά έχει ο Καμμένος με δημοκρατία, πατριωτισμό και με τον Τσίπρα αυτό είναι αντικείμενο επιστημονικής έρευνας. «Θα βάλουμε στο πλάι τις διαφορές μας, θα βάλουμε μπροστά αυτά που μας ενώνουν, θα κάνουμε συμμαχία για να ανατραπεί αυτή η κυβέρνηση», πρόσθεσε.

Τη σφραγίδα της συμφωνίας για συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ έβαλε ο γραμματέας του κόμματος, Δ. Βίτσας που πήγε στο συνέδριο και μίλησε. Αίσθηση προκάλεσε, μεταξύ άλλων, το γεγονός ότι ο
Νάιτζελ Φάρατζ, ο Βρετανός ακροδεξιός Ευρωβουλευτής, απέστειλε μαγνητοσκοπημένο μήνυμα, ενώ πρότεινε να γίνει συνάντηση των Ευρωπαίων Ευρωσκεπτικιστών για να πιέσουν στην κατεύθυνση ενός νέου οράματος της Ευρώπης.

Πρωταγωνιστής, πάντως, τη βραδιάς ήταν ένας άνδρας ντυμένος τσολιάς ο οποίος παραβρέθηκε στο συνέδριο και είχε όρεξη για αστεία και... «selfies».

Αλλά τα ερωτήματα παραμένουν:

1.Τι δουλειά έχει ένα υποτίθεται δεξιό κόμμα με τον Τσίπρα;

2.Τι δουλειά έχει ένα υποτίθεται αριστερό κόμμα με τον Καμμένο;

3.Τι δουλειά έχουν και οι δύο με έναν ακροδεξιό αντιευρωπαϊστή όπως ο Φάρατζ;

Όλα αυτά δεν θυμίζουν μια ευκαιριακή συμμαχία για την κατάληψη της εξουσίας και την πολιτική διάσωση ορισμένων; Είναι καιρός να τελειώνουμε με τον «κατιμά» την ελληνικής πολιτικής σκηνής. Τη λύση και τη διέξοδο θα τη δώσει ο λαός, όμως, είναι αδιανόητο να υπάρχουν γραφικοί στην Ελλάδα που βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή.

antinews.gr



Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: