Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Τσίπρας: Αν είναι να υπογράψω ιδιωτικοποιήσεις σαν το Ελληνικό καλύτερα ψηφίστε Σαμαρά





Το είχε πει ο Αλέξης Τσίπρας προεκλογικά σε συνέντευξή του στον Νίκο Χατζηνικολάου και το Star το οποίο μάλιστα έχει ανοίξει πόλεμο κατά της επένδυσης στο Ελληνικό. Πόσο δίκαιο είχε ο κ. Τσίπρας. Αν εκείνη την εποχή ο κόσμος ήξερε με ποιους είχε να κάνει και ψήφιζε Σαμαρά τώρα η Ελλάδα θα ήταν καλύτερη.
Εν πάση περιπτώσει, η παρέα του ΣΥΡΙΖΑ που χαρακτήριζε έγκλημα την υπόθεση του Ελληνικού, τώρα πανηγυρίζει χωρίς να σκέφτεται τις συνέπειες των πράξεών της. Στην υπόθεση
αυτή βεβαίως ευθύνες έχουν όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις που άφησαν επί 15 χρόνια ανεκμετάλλευτο το Ελληνικό αν και θα μπορούσαν από το 2004 να γίνουν επενδύσεις, να πέσουν λεφτά, να δημιουργηθούν υποδομές, να βρουν δουλειά χιλιάδες άνθρωποι.
Η κυβέρνηση Σαμαρά προχώρησε σε έναν διαγωνισμό και τόλμησε να τον ολοκληρώσει πριν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ και οι… κορμοράνοι του να τον παγώσουν. Τώρα, με το μαχαίρι στο λαιμό από τους δανειστές ο Τσίπρας κάνει μια ακόμη στροφή «πουλώντας» όλους εκείνους που τον πίστεψαν. Όμως, είναι γνωστό πλέον ότι πρόκειται για τον μεγαλύτερο ψεύτη που πέρασε ποτέ, η πολιτική απάτη του δεν έχει προηγούμενο.
Έβριζε τον Σαμαρά για την Cosco όταν ήταν στην αντιπολίτευση και μόλις έγινε πρωθυπουργός υπέγραψε την συμφωνία χαρακτηρίζοντάς τη ως κίνηση που θα καταστήσει τον δρόμο του Μεταξιού συντομότερο.
Ομοίως και για τον TAP. Χαρακτήριζε τον Σαμαρά «άνθρωπο» των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων και όταν κατέλαβε... τα χειμερινά ανάκτορα, εγκαινίασε το έργο που είχε υπογράψει η προηγούμενη κυβέρνηση, παρουσιάζοντάς το ως δική του επιτυχία.
Τελικά κύριε Τσίπρα αποδεικνύεται ότι όποιος σκάβει τον λάκκο του άλλου, πέφτει ο ίδιος μέσα.
Κι αποδεικνύεται επίσης, ότι με τα ψέματά σας, τις κωλοτούμπες σας και την απάτη εις βάρος του λαού και της χώρας, από γερμανοτσολιά που κατηγορούσατε τον Σαμαρά το κάνατε Ήρωα!
Άθελά σας κάνατε και κάτι καλό...
Διαβάστε κι αυτά:

antinews.gr


Άδωνις σε Τσίπρα για Ελληνικό: Ρε παραιτήσου σήκω και φύγε ρε...



Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: