Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

Επίθεση Άδωνι στην κυβέρνηση: Είναι ανίκανοι και πρέπει να φύγουν σήμερα



Επίθεση στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα «ανίκανο» μιλώντας σε εκπομπή του ΣΚΑΙ: «Με τον Τσίπρα πρωθυπουργό το ΑΕΠ δεν θα αυξηθεί, ούτε επενδύσεις θα έρθουν, ούτε ανάπτυξη, γιατί είναι εντελώς ανίκανος. Είναι επικίνδυνοι, ανίκανοι και πρέπει να φύγουν σήμερα. Η λεγόμενη πρώτη αξιολόγηση που ήταν να κλείσει από το Νοέμβριο και όλο πανηγυρίζουν ότι την κλείνουν δεν μπορεί να συγκριθεί ούτε με το γεφύρι της Άρτας. Ούτε χθες κατάφεραν να την κλείσουν...» ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης, προειδοποιώντας ότι άρχισαν και πάλι δημοσιεύματα στον Γερμανικό Τύπο περί Grexit.

«O Kυριάκος Μητσοτάκης ενδιαφέρεται να εξηγήσει πώς να κάνουμε ξανά την Ελλάδα μεγάλη, αλλά όταν ο Τσίπρας επιλεγεί χυδαιότητα για λογούς εσωτερικής συσπείρωσης, επιλέγεις να κατέβεις σε αυτό το επίπεδο της λάσπης, δεν πρέπει να μένεις σιωπηλός» εξήγησε για τη σκληρή στάση του προέδρου της ΝΔ στη Βουλή.

Όπως ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης: «Ο Μητσοτάκης στη δευτερολογία του σε λίγα λεπτά κατάφερε να καταστρέψει το αφήγημα Τσίπρα και να τον βάλει στη θέση του. Έτρεμε, μαζεύτηκαν όλοι και δεν ξέρανε πού να κρυφτούν». «Είναι κύριος ο Μητσοτάκης, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να βάλει στη θέση του τον Τσίπρα» πρόσθεσε.






Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: