Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

Νέα Δημοκρατία: «Βαρουφάκης Νο2» ο κ. Παπαδημητρίου


«Βαρουφάκη νούμερο 2» αποκάλεσε το νέο υπουργό Οικονομίας Δημήτρη Παπαδημητρίου ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ Μακάριος Λαζαρίδης. Ο κ. Λαζαρίδης επανέλαβε το αίτημα της ΝΔ για εκλογές, λέγοντας ότι η κυβέρνηση είναι δογματική και ανίκανη και δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα.
«Στην ουσία έκανε ανακύκλωση φθαρμένων προσώπων, άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα αλλιώς» σχολίασε ο κ. Λαζαρίδης για τον ανασχηματισμό στον ραδιοσταθμό Alpha FM, αναφέροντας ότι έχουμε μια κυβέρνηση ΑΝΕΛ-ΣΥΡΙΖΑ και όχι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αφού ο βασικός κυβερνητικός εταίρος είναι ο κ. Καμμένος και ό,τι ζητάει το παίρνει.

Ο Μακάριος Λαζαρίδης είπε ότι ο πρωθυπουργός «έφτιαξε ένα υπουργείο για τον κολλητό του τον κ. Παππά», προσθέτοντας πως «απέτυχε παταγωδώς με τον νόμο του και με την αντισυνταγματική του τροπολογία». Στο πλαίσιο αυτόπ, πρόσθεσε ότι η ΝΔ επιμένει στην κατάργηση του νόμου Παππά.

«Είπαμε να πάρουν πίσω ολόκληρο το νόμο Παππά και όχι να τον αναστείλουν και η ΝΔ θα ήταν εκεί για να συζητήσει για τη συγκρότηση του ΕΣΡ, μέλη αναγνωρισμένου κύρους και αξίας. Η ΝΔ έχει συμφωνήσει στη συγκρότηση των 4 από τις 5 ανεξάρτητες αρχές, κάτι που δεν έκανε ποτέ ο ΣΥΡΙΖΑ ως αξιωματική αντιπολίτευση. Η ΝΔ έχει καταθέσει μια συγκεκριμένη πρόταση, τον κ. Κουτρουμάνο, για την προεδρία του ΕΣΡ» συμπλήρωσε ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ.
Όσον αφορά τον Βύρωνα Πολύδωρα ο κ. Λαζαρίδης είπε ότι δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις που είχε βάλει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πως «ήταν ένα άλλο επικοινωνιακό τερτίπι της κυβέρνησης».

Πηγή:skai.gr


Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: