Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

Ενεργοποίηση Ζουράρι συνιστά ζωτική απειλή για… Πολάκη

Τα όσα κραυγαλέα είπε ο υφυπουργός Παιδείας για εκείνους που περιγράφουν τον Φιντέλ Κάστρο ως δικτάτορα προκάλεσαν εύλογα σειρά αντιδράσεων. Κάποιος τον χαρακτήρισε «τσαρλατάνο διανοούμενο». Και το Ποτάμι καλεί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για υποβολή πρότασης δυσπιστίας εναντίον του.
Του Ανδρέα Στασινού
H αρχή έγινε όπως γίνεται συνήθως με τον Κώστα Ζουράρι. Από μια κραυγαλέα ατάκα, χαρακτηριστική του διαχρονικά ασύμμετρου ρητορικού ύφους του. Είπε ο βουλευτής των Ανεξ. Ελλήνων ότι όσοι χαρακτηρίζουν δικτάτορα τον Φιντέλ Κάστρο «είναι μαλάκες». Το είπε στο ραδιόφωνο. Και όταν του ζητήθηκε να εξηγήσει γιατί «είναι μαλάκες» όλοι αυτοί που χαρακτηρίζουν τον Κάστρο δικτάτορα –που ήταν δηλαδή δικτάτορας, εκτός από επαναστάτης– ο κ. Ζουράρις απάντησε: «Βαριέμαι».
Όλα καλά, οι τοποθετήσεις του συγκεκριμένου πολιτικού, από τότε που δεν ήταν καν πολιτικός και ήταν απλά ένας λόγιος που συμπλήρωνε τα τηλεοπτικά πάνελ, είχαν ως και πλάκα. Μόνο που εδώ και έναν μήνα ο κ. Ζουράρις εκτός από βουλευτής με χειμαρρώδη λόγο, έξυπνα μπλουζάκια και ταλέντο σε βραδιές πιάνου στο Μαξίμου, είναι και υφυπουργός Παιδείας. Αλλο status και άλλη ευθύνη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΝΔΟΑΦΕΡΟΝ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:http://www.protagon.gr/epikairotita/44341288321-44341288321
defence-point.gr

Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: