Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018

Ανενόχλητοι αποχώρησαν από το ΑΠΘ 200 νεαροί μετά τα επεισόδια – Ένας τραυματίας (εικόνες, video)

Aνενόχλητοι φέρονται να αποχώρησαν από το ΑΠΘ 200 νεαροί που είχαν ταμπουρωθεί στο πανεπιστημιακό ίδρυμα μετά το τέλος της πορείας για την 10 επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου λίγο μετά τις 10.30 το βράδυ, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΟPEN TV.

Το πανεπιστημιακό ίδρυμα έγινε ορμητήριο κουκουλοφόρων από όπου έπεφτε βροχή από μολότοφ.


Σύμφωνα με το seleo.gr, στον πανεπιστημιακό χώρο εισήλθαν τα ΜΑΤ, ενώ ασθενοφόρο έφθασε στο σημείο προκειμένου να παραλάβει άτομο που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων. Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, πρόκειται για δημοσιογράφο που δέχθηκε πέτρα στο κεφάλι και διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Νωρίτερα, κουκουλοφόροι πυρπόλησαν με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά το εργοστάσιο του Μετρό στην οδό Εγνατία, κοντά στο Άσυλο του Παιδιού, η οποία σβήστηκε από δυνάμεις της πυροσβεστικής που έσπευσαν στο σημείο.

Το σκηνικό της έντασης μεταφέρθηκε αργότερα μπροστά από την Πύλη Εμπορίου της ΔΕΘ, ενώ επεισόδια σημειώθηκαν μπροστά και από τη Φιλοσοφική Σχολή, στην οδό Εθνικής Αμύνης.

Η αστυνομία προχώρησε σε μία σύλληψη, ενώ προσήχθησαν περισσότερα από 20 άτομα και εξετάζεται η συμμετοχή τους στα επεισόδια.

athensvoice.gr


Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: