Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

Απίστευτη σκευωρία κατά Στουρνάρα

Ρωτάει κάποιος… αδαής περί του πολιτικού παρασκηνίου: «Τι θα συνέβαινε αν συμμαχούσε ο Ρασπούτιν με τον Γκαίμπελς;» Η απάντηση είναι απλή: «Ο ΣΥΡΙΖΑ και η μαφία του Μαξίμου» θα κυβερνούσαν για πολλά χρόνια».

Δυστυχώς μαζί με την παρέα του Μαξίμου υπάρχουν πάντα οι πρόθυμοι ηλίθιοι άλλων πολιτικών χώρων και συσχετισμών που θέλουν να παίξουν τα παιχνίδια τους και δεν ορρωδούν προ ουδενός. Έχουμε γράψει ουκ ολίγες φορές για το κόλπο των καραμανλικών (εννοείται λίγων, όχι όλων) που είναι «μανούλες» στο να στήνουν παιχνίδια στα μέσα που ελέγχουν, ακόμη κι αν αυτά τα μέσα είναι για… τη φυλακή. Σκεφτείτε λοιπόν αυτούς, μαζί με τους Πασόκους, τους λαμογιστάν και τους ψευτοαριστερούς που γαλουχήθηκαν με τα «έργα και τις ημέρες» του «Πατερούλη».

Όλα αυτά ως εισαγωγικό για την αποκάλυψη που θα σας κάνουμε. Έρχεται σε συνέχεια των όσων γράφαμε για εντολή εξόντωσης όσων σ’ αυτή τη χώρα πολεμούν την ανικανότητα του ΣΥΡΙΖΑ που καταστρέφει την Ελλάδα. Και που δεν μπορούν να βλέπουν ένα τσούρμο αλήτες (πολιτικά πάντα) να παίζουν βρώμικα παιχνίδια.

Η πρώτη προσπάθεια να εξαναγκάσουν τον Στουρνάρα να κάνει πίσω και να τους αφήσει «λάφυρο» την Τράπεζα Αττικής για να δίνουν θαλασσοδάνεια και εγγυητικές απέτυχε. Ακόμη κι αν προσπάθησαν να τον εκφοβίσουν στέλνοντάς του την Αστυνομία και τον εισαγγελέα. Ο κόσμος κατάλαβε ότι πρόκειται για πολιτική αθλιότητα και για «εκπόρνευση» δικαστικών λειτουργών προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα «βίτσια» ορισμένων.

Όμως, το Μέγαρο Μαξίμου και ορισμένα πληρωμένα παπαγαλάκια της δημοσιογραφίας που σιτίζονται στα κοτέτσια επιχειρηματιών (που ορισμένοι έχουν πάρει και άδειες), στήνουν το μεγαλύτερο κόλπο κατά του Στουρνάρα. Θα είναι η γνωστή τακτική του γκαιμπελισμού, να ρίχνεις λάσπη στον ανεμιστήρα και να μη σε νοιάζει που θα πάει και ποιον θα λερώσει.

Το πρώτο μέρος της σκευωρίας που στήνεται από την παρέα των… παπατζήδων το διαβάζουμε στις εφημερίδες του Σαββάτου. Με πομπώδεις τίτλους προαναγγέλλουν
αποκαλύψεις για τη σύζυγο του Στουρνάρα. Ο ένας γράφει πως «μυρίζει» η υπόθεση… λίστα Λαγκάρντ. Ότι δηλαδή ο διοικητής της ΤτΕ έβαλε κάποιους να βγάλουν από τη λίστα του ΚΕΕΛΠΝΟ το όνομα της συζύγου του. Είναι τόσο ανόητοι. Αν συνέβαινε αυτό τότε γιατί αυτή τη στιγμή έχουν βγει όλα στο φως; Γιατί η έρευνα που έγινε έδειξε ότι πράγματι η εταιρεία της κ. Στουρνάρα πήρε μέρος σε διαγωνισμό νόμιμα και κέρδισε μέρος της διαφημιστικής καμπάνιας του Κέντρου; Αν είχε σβηστεί το όνομά της δεν θα ήξερε κανείς τίποτε. Όμως, είναι πολύ εύκολο να χρησιμοποιήσεις ένα κόλπο που «πούλησε». Έτσι κάθισε στο εδώλιο ο Παπακωνσταντίνου αλλά δεν κάθισε παραδείγματος χάριν ένας αργυρώνητος δημοσιογράφος της αριστεράς που… έσβησε όνομα του αφεντικού του.

Το δεύτερο μέρος της σκευωρίας που στήνεται κατά του Στουρνάρα έχει να κάνει με δήθεν παραιτήσεις που έγιναν την περίοδο που ήταν υπουργός με βασική αιτία ότι δεν τους άφησαν να αποκαλύψουν το σκάνδαλο του ΚΕΕΛΠΝΟ. Διαβάζουμε για το όνομα του πρώην εισαγγελέα Φλωρίδη ή για τον πρώην υπουργό κ. Λυκουρέντζο ότι δέχθηκαν πιέσεις από την τότε κυβέρνηση Σαμαρά να κρύψουν την υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ. Έτσι, λοιπόν, ρίχνοντας και δύο – τρία ονόματα (χωρίς καν να ρωτήσεις βεβαίως τι λένε αυτοί) φτιάχνεις μια ωραία ιστοριούλα για διαπλοκή, στικάκια, νέα… λίστα ΚΕΕΛΠΝΟ, πικραμένους δικαστές και πολιτικούς. Ένα παραμυθάκι φτιαγμένο με τα πιο έξυπνα κόλπα του δολοπλόκου Ρασπούτιν και του killer Γκαίμπελς.

Δεν λέμε, κάνουν καλή δουλειά τα υπόγεια του Μαξίμου που προωθούν ειδήσεις ακόμη και σε φιλοκαραμανλικές εφημερίδες που μισούν τον Στουρνάρα γιατί έγινε υπουργός του Σαμαρά και μαζί έσωσαν τη χώρα από τη χρεοκοπία.

Αλλά δεν θα τους περάσει, η σκευωρία θα αποκαλυφθεί. Το μόνο που κάνουν είναι να… θυμώσουν το πληγωμένο θηρίο και θα έρθει η ώρα που θα τους κατασπαράξει. Αντί να κάτσουν στ’ αυγά τους στήνουν βρόμικα παιχνίδια. Τώρα θα ανοίξει ο «Ασκός του Αιόλου» και γι’ αυτούς.

antinews.gr

Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: