Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

Νέα Δημοκρατία: Ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω του βουλευτή του ξεπλένει έναν τρομοκράτη δολοφόνο

Νέα Δημοκρατία: Ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω του βουλευτή του ξεπλένει έναν τρομοκράτη δολοφόνο
Θύελλα αντιδράσεων ξέσπασε με αφορμή τις πρωινές δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Χρήστου Μπγιάλα ο οποίος αναρωτήθηκε «τι να ενδιαφέρει έναν 17χρονο σήμερα ποιον σκότωσε ο Κουφοντίνας»;
Απαντώντας στη δήλωση Μπγιάλα στον ΣΚΑΪ, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Κυρανάκης υποστήριξε πως «είναι τραγική η δήλωση» ενώ παρότρυνε τον βουλευτή να «ρωτήσει τα 17χρονα εγγόνια των ανθρώπων που δολοφόνησε ο Κουφοντίνας, να δει αν τους νοιάζει».
«Ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα μέσω του βουλευτή του ξεπλένει έναν τρομοκράτη δολοφόνο», υποστήριξε ο κ. Κυρανάκης.

Σε ερώτηση για την κάλυψη του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου για το tweet Καμμένου, ο κ. Κυρανάκης απάντησε: «Τι παράδειγμα δίνουμε στους σημερινούς 17χρονους, στα σημερινά παιδιά 15 και 12 χρονών; Αυτή είναι η γλώσσα που μιλά η πολιτική ηγεσία της χώρας; Αυτά τα πρότυπα θέλουμε να έχουν τα παιδιά μας; Τι θα πει ένας γονέας στο παιδί του, τι θα πει ένας δάσκαλος στους μαθητές του στο σχολείο, για βασικούς κανόνες συμπεριφοράς και γλώσσας, όταν η γλώσσα του Υπουργού Άμυνας της χώρας είναι βγαλμένη από το βόθρο»;
Νωρίτερα, για «ντροπή» έκανε λόγο ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, τονίζοντας πως η οικογένεια Μητσοτάκη έχει πληρώσει με αίμα την δράση του Κουφοντίνα και της «17 Νοέμβρη».
«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στηλίτευσε μια ανακοίνωση του Μαξίμου που ήταν άρες μάρες κουκουνάρες. Το αίμα της οικογένειας Μητσοτάκη δεν το σεβάστηκε (σ.σ. ο κ. Μπγιάλας), τέτοιοι υποκριτές είναι», πρόσθεσε.
liberal.gr





Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: